Rock Otočec 2008

Evo takole, končno sem prišel izpod tuša, skupaj s fotoaparatom. Oba sva bila namreč potrebna temeljitega čiščenja, saj sem minuli vikend mudil v “raju” na Otočcu.

Letos je bil to tretji zaporedni RO, ki sem ga obiskal in občutek imam, da je bilo leto 2006, ko sem ga obiskal prvič najboljše. Tudi zaradi vzdušja, ki pa je bilo letos tisto pravo le prvi dan zvečer. Vsaj po mojem mnenju. Čeprav sem bil v petek ponoči zaradi mokrih stvari primoran spati v avtomobilu, sem z vremenom zadovoljen. Malo manj pa z dogajanjem pred odrom. S tem ciljam na kulturo slovenskih “fotografov”.

Nisem bil edini, ki ga je zmotilo to, da skoraj polovica fotografov pride dobesedno pred oder (kakšni lenivci se celo naslanjajo nanj) in od tam slika s kakšnim poceni objektivom namontiranih na fotoaparate ranga xx D. Pismo če je keš za naprimer 30,40D bi si lahko namest tega fotoaparata (kjer nekateri niti ne poznajo vseh funkcij ki jih ponuja (sklepam po voyeuraziranju “mode” knofa-nekateri so imeli na P)) kupili vsaj kakšen objektiv s primerno hitro blendo. Recimo s canonovo 50mm 1.8 se je dal že dost nardit-stane pa cca 90€. Ne pa da vsi skačejo ostalim fotografom in kamermanom v kader, potem pa se pred odrom med gledanjem slik ki so jih posneli še praskajo po polnih jajcih.

No po vrhu vsega pa še missici mokrih majic, nista dale dol majce jebemo pa zato sm pršu 😛 😀

No pa da se ne bom samo pizdil, veliko pohvalo si zasluži organizator Franci Kek, ki je po mojem mnenju res možakar ki diha za RO. Namreč pri vseh stvar je pomagal čeprav bi lahko poslal podrejene.

Še nekaj fotografij, čeprav se mi zdijo letos bolj kot ne pod nivojem, mislim da bi lahko naredil boljše posnetke. Mogoče na otočcu 009 🙂

Niet

Pankrti

Zablujena generacija

Lord bishop

“kam gre folk za dobro fotko jošk”

“observacija prsi”

Če se kdo sprašuje, kje so fotke od Siddharte,jih ni. Dvomim da jih smem objaviti brez managerjevega dovoljenja,namreč pregrešil sem se in slikal tudi 2 akorda 4. komada ki so ga igrali. Držite pesti, da se nadme ne spravi cela armada Siddharta Crewa.

Aja ne, najbrž so zaposleni z odganjanjem novinarjev, s katerimi so predhodno zmenjeni za intervju.

(po resnični zgodbi)

Ps: Hvala PsyhoID-ju za pir

Ps2: ostale fotke kot ponavadi tukaj

En komentar

  1. Prva fotka me totalno spominja na zadnjo reklamo za iTunes s Colplayi. Pa tut od Nietov pa Zablujene sta čist nori fotki…kar naenkrat vidim, da mi še velik manjka pri koncertni fotografiji…

    O sidarti pa ne gre zgubljati besed…kreteni pač…

  2. sam prva fotka mi je res legendarna…

    …in miha, ne manjka ti več velik…;)

  3. Dobre fotke 😉

    Glede fotografov pa… vsaj ko so bli Jinx sm vidu da je bla precej gužva spredej. Pa tut publika je bla zanimiva, bi lahk komenterov kot vremensko napoved – pretežno pivo z občasnimi nalivi vina, tko da sm jst moj fotkič kr lepo doma pustu in si prhranu par skrbi.. 🙂

  4. Dax

    Full hude fotke!
    Is niiiice! 😀

    In lep komentar na Siddharto. Že dolgo se nisem v tovrstne konflikte spuščal z njimi, pa me niti ne vleče. 🙂

  5. Fotka od Lord Bishopa je najboljsa, zakon 😀 car!

  6. dodi

    “Še nekaj fotografij, čeprav se mi zdijo letos bolj kot ne pod nivojem, mislim da bi lahko naredil boljše posnetke.”

    Mislim, da si preveč samokritičen… odlične fotografije si posnel!

    Borut, Niet

  7. maruš.

    hahaha umrla pr tazadnmu odstavku 😆

    kek je res car, prov vsaka mu čast!

    prva fotka je krasna.

    raj je raj na rock otočcu…ma da se vidmo druglet!

  8. Matic, fajn si naredil…Dodijev portret mi je kulski..pa Lord Bishop z dimom…in Zablujenec .. good work man!

  9. Pingback: public void photograph() » Capris open air

  10. Pred odrom na RO nekako ne more bit fotografske kulture, ker akreditacijo za tja spredaj dobi že vsak šalabajzer, ker organizator pri talanju passov ne dela niti najmanjše selekcije.

Komentiraj